Många föredrar att resa till samma resmål i Grekland

Senaste frågan vi hade uppe här på greklandsbloggen.se var:

När du reser till Grekland, reser du helst till nya platser eller till din favoritplats år efter år?

75 % er de som röstade besöker nya och gamla platser, 22% reser alltid till sin favoritplats/platser och endast 3% reser alltid till nya platser i Grekland.

Intressant att så många har sina smultronställen som de gärna besöker om och om igen. Men så är det kanske, blir man väl förälskad så varar kärleken länge 😉

Månadens fråga är kort och gott:

Vågar du hyra/köra bil i Grekland?

Svara i kolumnen till vänster. 🙂

 

4 comments
 1. Jag kan förstå det, när jag reser till andra öar jämför jag alltid de med Samos som är min favoritö. 🙂

 2. Jag har tyvärr inte haft turen att få åka till Samos – än, men hoppas på att göra det en dag 🙂
  Vilken bra och informativ hemsida 🙂 tipsa gärna om den på greklandsbloggens facebooksida 🙂 https://www.facebook.com/pages/Greklandsbloggen/409362239138278
  Mvh Rita

 3. Jag kan hålla med om att det är lätt att fastna för ett ställe och återvända dit år efter år, speciellt när man vet att det är bra just där. Men i bland måste man ju ta sig utanför komfortzonen och upptäcka nått nytt. Därför försöker jag se så nya ställen varje gång jag besöker Grekland. Det har i och för sig inte blivit så många öar (än), men de jag besökt har varit bra.

  Kan varmt rekommendera Samos också. Fin ö med trevliga människor och underbart klart vatten. Pythagorion är i mitt tycke den bästa staden/byn. Supermysig hamnpromenad och fina gamla smala gator att strosa i.

  1. Mmm kul att se nya ställen 🙂 Nästa års resa handlar mycket om att upptäcka nya ställen i Grekland, men osså besöka en del favoritplatser. 🙂 Ser fram emot en månads semester…snart nedräkning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.