Bara några veckor kvar nu

Om bara några veckor bär det av till Grekland 😍 även i år bilar vi ner genom Europa. Vi har inte riktigt bestämt vilken väg vi ska ta i år förutom att vi tar färjan från Rödby-Puttgarden.

Förra året tog vi färjan från Trelleborg till Rostock men färjan blev över 1 timme försenad så i år kör vi det gamla vanliga hållet via Danmark.

Det är något med att bila ner som gör resan så mycket roligare. Resan blir ett äventyr från den stund man sätter sig i bilen och allt man upplever på vägen blir en del av resan.

@dibleydoodle

En stor fördel med att bila ner är att hunden kan följa med ❤️ allt är förberett med vaccinationer och pass. Det är dock väldigt lågt intresse att inspektera hans dokument vid de få passkontroller man passerar på vägen. Så ni som funderar på att bila med hund behöver inte vara oroliga, det är väldigt smidigt.

Förra året stannade vi dessutom några dagar i Kroatien. Det var fint och jag kan tänka mig att vi gör liknande i år igen. Här passerade vi norr om Rijeka i Kroatien och landskapet är fantastiskt vackert.


Ja så nu sitter man och funderar, planerar och längtar. Snart är man där igen, i vackra Halkidiki. Och årets semester kommer att vara en helt ny upplevelse 🇬🇷😍 längtar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.